Anneler Gününde Engelliler İçin Kermes Düzenlendi

Anneler Gününde Çorlu Belediyesi ve Levi's işbirliğiyle Sakatlar Derneği adına kermes düzenlendi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Havuzlar Mahallesi'ndeki tesisi Anneler Günü etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Sakatlar Derneği'nin ihtiyaçlarının karşılanması ve engelli vatandaşlar için akülü tekerlekli sandalye alınması amacıyla düzenlenen kermeste Levi's ürünleri, yiyecekler ve içecekler satışa sunuldu. Kermesten elde edilen gelir Sakatlar Derneği'ne teslim edildi. Ayrıca katılımcılara "Hayvan Sevgisinin Çocuk Gelişimindeki Önemi" konulu seminer verildi. Seminerin ardından hayvanat bahçesi toplu olarak ziyaret edildi. Gün içerisinde hayvanat bahçesindeki ziyaretçilerin sayısı 3.000'i aştı. Daha sonra kermes alanında kurulan platformda katılımcılara konser verildi. Kermese katılan vatandaşlar çalışan şarkılar eşliğinde dans edip halay çektiler.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu kermese binlerce vatandaş katıldı.

14.05.2012 09:35:28