Başkan Baysan, Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

29 Mart 2009 Yerel Seçiminin 3. Yılında Meclis Toplantı salonunda yapılan toplantıda CHP İlçe Başkanı Adnan Kum, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı ve basın mensupları da hazır bulundu.

Çorlu Belediyesi'nin "Birlikte Yönetim" anlayışıyla muhtarlarla daha önce pek çok defa toplantı yaptığını hatırlatan Baysan, "Muhtarlık demokrasinin ilk ayağıdır. Günümüz ortamında vazife yapmak özveri gerektiren bir iştir. Ne kadar yorulsak da eleştiri alsak da yılmamalıyız. İyi şeyler yaparak görevin hakkını vermeliyiz. 3 yıldır sizlerle birlikte, uyumlu bir şekilde çalışmaktan dolayı mutluyum. Aramızda sevgi, saygı, dostluk ve hoşgörünün bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim," dedi.

Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Baysan, yapımı biten Aşevi'nin ramazan ayı itibariyle hizmete girmesi için yoğun bir şekilde çalışma yürütüldüğünü belirtti. Yeni yapılan 6 muhtarlık evinin tamamlandığının müjdesini veren Baysan, ilk anahtarı Hürriyet Mahallesi Muhtarı Neşe Benek'e takdim etti. Yeşiltepe, Esentepe, Şeyhsinan, Havuzlar ve Çobançeşme Mahalleleri Muhtarlık Evlerinin anahtarlarını CHP İlçe Başkanı Adnan Kum, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci ve Oktay Çolpan teslim etti.

Başkan Baysan, 10 adet muhtarlık evinin yapımı için hazırlıkların devam ettiğini ve yakın bir tarihte ihalesinin yapılacağını ifade etti.


KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    6.04.2012 14:26:09
  • Okuma Sayısı
    468

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l