Baysan, Şehir Stadındaki Çalışmaları İnceledi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları; Oktay Çolpan, Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt ve Erdoğan Demirci ile birlikte Tekirdağ Yolu üzerinde yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Çorlu Belediyesi Şehir Stadında incelemelerde bulundu.

Çorlu Belediyesi Şehir Stadının suni çim ile kaplanan 7.810 m²'lik zeminini, 2.256 kişi kapasiteli zemini ile soyunma odaları ve sosyal tesisin bulunduğu iki katlı yönetim binasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baysan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli mühendisler ve yüklenici firmanın yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan yardımcıları ile birlikte yapılması gereken çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapan Baysan, Çorlu Şehir Stadı hizmete girdikten sonra yerel kulüplerin resmi maçları ve antrenmanlarına ev sahipliği yapacağını belirtti.

14.03.2012 08:59:21