V. Ş. Engin İ.O.´dan Belediyemize Teşekkür

Orjinal Resim

Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet ve okul aile birliği üyeleri, Çorlu Belediyesi'nin verdiği hizmetlerden dolayı Park ve Bahçeler Müdürü Erkan Tosun'u ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Eğitime destek projesi kapsamında ilk ve ortaöğretim kurumlarına çeşitli alanlarda yardımlarda bulunan Çorlu Belediyesi, Havuzlar Mahallesi'nde bulunan Vali Şenol Engin İlköğretim Okulunu da unutmadı. Son iki buçuk yıl içerisinde gelen talepler doğrultusunda okulun bahçesi belediye ekiplerince asfaltlandı. Okulun yıkık durumda bulunan bahçe duvarları Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından dayanıklı beton kullanılmak suretiyle yeniden inşa edildi. Ayrıca güvenlik amaçlı olarak ek binanın zemin katının pencerelerine korkuluk takıldı. Ek binanın giriş kapısının yanında engelli rampası da inşa edildi. Bunların dışında okulun bahçesini aydınlatan 6 adet projektör ve çöp kovalarının montajı yapıldı. Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu'nun bu ihtiyaçlarını karşılayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bahçede bulunan çamlığın bakımını da her yıl düzenli olarak yapıyor. 2010 yılında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu okula 1 adet akıllı tahta eğitim seti de hibe edilmişti.

Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu'na sunula hizmetlerden dolayı Müdür Mehmet Durmaz, Müdür Yardımcısı Enver Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Nazike Özkan ve Okul Aile Birliği Üyeleri; Aynur Kalyoncu ve İbrahim Tuyan, Park ve Bahçeler Müdürü Erkan Tosun'u makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Son iki buçuk yıl içerisinde Vali Şenol İlköğretim Okuluna pek çok hizmet verildiğini ifade eden Durmaz ve Okul Aile Birliği üyeleri, Park ve Bahçeler Müdürü Erkan Tosun'a teşekkür plaketi takdim etti. Tosun ile samimi bir ortamda sohbet eden okul yönetimi, 2012 yılı için hazırlattıkları takvimden belediye personeline teslim edilmek üzere 200 adet hediye etti.

Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Durmaz ve Okul Aile Birliği üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Tosun, son yıllarda yapılan çalışmaların halkın beğenisini topladığını ve hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.



KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    21.02.2012 10:41:55
  • Okuma Sayısı
    52

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l