Kar Temizleme Çalışmalarımız

Orjinal Resim

Çorlu'da yaşanan yoğun kar yağışıyla birlikte, belediye ekipleri kar temizleme çalışmalarına başladı.

Gece başlayan kar yağışının ardından don ve buzlanma olması nedeniyle Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla Omurtak Caddesi, Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Kumyol Caddesi, Atatürk Bulvarı, Çırak Bayırı ve diğer ana arterlerde çalışma başlattı. İşlek cadde ve sokaklarda buzlanmanın önüne geçmek için iş makineleri ile solüsyon ve tuz serpildi.

Belediye ekipleri meteorolojinin hava tahminlerini de takip ederek kar yağışının artması ihtimaline karşı hazırlıklarını sürdürüyor. 2 adet greyder, 2 adet tuz robotu, 1 adet beko loader, 1 adet kepçe, 1 adet kamyon, 15 personel hazır bir vaziyette akşam 17:00, sabah 08:00 saatleri arasında şantiyede hazır bir şekilde bekliyor. Yolların kar yağışı nedeniyle kapanması halinde vatandaşlar günün 24 saati boyunca hizmet veren 444 99 59 numaralı telefondan şantiyede görevli ekiplerimize ulaşarak istek ve şikâyetlerini iletebilirler.

Solüsyon Ekibi Güzergâhı

Atatürk Bulvarı Gidiş Geliş - Omurtak Caddesi - Aslan Sokak - Kumyol Caddesi -  Ali Osman Çelebi Bulvarı Çorlu Park'a Kadar - B.Ecevit Bulvarı- Bağlariçi Mevkii 1.3.4. Sokak - Şht Arman Galata Sokak - Aydınevler Caddesi - Dumlupınar Caddesi - Taşkent Caddesi  - Hasan Ali Yücel Caddesi -Güney Caddesi - Orhan Kemal Caddesi - Güldalı Sokak

Tuz Ekibi Güzergâhı

Çırak Bayırı Işıklar - Sağlık Mah Çıkışı - Bölge Trafik Önünden Ağır Bakıma Kadar Emlak Konutları Köprüsü (1-2) Kale Bayırı - Çorlu Lisesi Önü Su Deposuna (Cengizhan Caddesi)-Şinasi Kurşun Caddesi - Yeni Mezarlık Yolu - İhtiyaç Olan Yerler

Polis İmdat: 155

İtfaiye: 110

Acil İlkyardım: 112

Belediye: 444 99 59

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    27.01.2012 11:40:34
  • Okuma Sayısı
    106

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l