Şehir Stadı Tamamlanma Aşamasına Geldi

Çorlu Belediyesi tarafından Tekirdağ yolu üzerinde bulunan Kültür Merkezi'nin arka tarafında yapılan Şehir Stadı tamamlanma aşamasına geldi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan yaptığı açıklamada; "Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu"nda 20.193,26 m² alan üzerinde 7.810 m² suni çim kaplamalı futbol sahası yapıldı. Ayrıca seyirci ve taraftarlar için 2.256 kişilik çift taraflı tribün kuruldu. Aynı tesisin içerisinde 609 m² alana sahip 2 katlı binada soyunma odaları, sosyal tesis bulunuyor. Yüklenici firma tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu tamamlanma aşamasına geldi. Stadyumdaki çalışmaları tamamlanmasıyla birilikte aydınlatma ve çevre düzenlemesi yapılacak. Şehir Stadyumu hizmete girdikten sonra yerel kulüpler ve köy takımları maçlarını burada yapacak," dedi.

11.01.2012 14:08:36