Sağlık Mahallesi´nde Yeni Futbol Sahası Yapıldı

Çorlu Belediyesi, Sağlık Mahallesi'nde içinde futbol sahası yapıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan 2.400 m² futbol sahası ile hakem ve soyunma odalarının bulunduğu 129 m² prefabrik bina bulunuyor. Futbol sahasındaki çalışmalar tamamlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan yaptığı açıklamada, "Göreve geldikten sonra sportif anlamda önemli projeleri hayata geçirdik. Çırak Bayırı üzerinde bulunan futbol sahasını yeniden düzenledik. Ayrıca Yeşiltepe Mahallesi'ne bir spor kompleksi kazandırdık. Bununla birlikte Sağlık Mahallesi'ndeki futbol sahası da tamamlandı. Gençlerimiz bu sahada maç yapmaya başladılar. Çorlu'da sporun gelişmesine ve yeni sporcuların yetişmesine yönelik çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek," dedi.

11.01.2012 13:35:22