Yeşiltepe Mahallesi´nde Spor Kompleksi Yapılıyor

Çorlu Belediyesi, Yeşiltepe Mahallesi'nde içinde futbol ve basketbol sahası bulunan spor komleksi yapıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan spor komleksi bünyesinde 1 2.400 m² futbol sahası, 540 m² basketbol sahası, hakem ve soyunma odalarının bulunduğu 129 m² prefabrik bina, tribün bulunuyor. Spor kompleksinin çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan yaptığı açıklamada, "İlçemizde sporun gelişimine büyük önem veriyoruz. Yeni sporcuların yetişmesi amacıyla Çorlu'muza yeni tesisler kazandırıyoruz. Göreve geldikten sonra Çırak Bayırı'nda bulunan spor kompleksini yeniden düzenleyerek hizmete sunduk. Yeşiltepe Mahallesi'nde ise yeni bir spor kompleksi daha yapıyoruz. Bu spor kompleksinin bünyesinde bulunan futbol ve basketbol sahası yakında hizmete girecek," dedi.

19.12.2011 16:37:21