HABERLER
Pet Shop Sahiplerine Eğitim Semineri Verildi

Çorlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ev ve süs hayvanı satan işletme sahiplerine veya işyeri açacaklara yönelik eğitim semineri verildi.

Tekirdağ yolu üzerinde bulunan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitim seminerine 17 ev ve süs hayvanı satan işletme sahibi ve iş yeri açmak isteyen vatandaş katıldı. Eğitim seminerinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Veteriner Hekim Binay Gür, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü'nden Canan Karapınar "5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu", CITES Sözleşmesi, Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmesi, Hayvan Davranışı Bakımı ve Beslenişi konularını projeksiyon gösterisi eşliğinde anlattı.

Eğitim seminerine katılan kursiyerlere sertifikalarını Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan ve Sağlık İşleri Müdürü Nedim Testereci verdi. Sertifika alan kursiyerler aldıkları eğitimin çok faydalı olduğunu ve önemli bir eksikliğin giderildiğini ifade ettiler.

Bundan sonra yapılacak denetimlerde ev ve süs hayvanı satışı yapan işletme sahiplerinin (petshop) sertifikaya sahip olma şartı aranacak. Bu sertifikaya sahip olmayan işletmelerin ruhsatları iptal edilecek.


 

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 705

Fotoğraflar
 
Diğer Haberler
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
Tiyatrocularımız Çorlu´yu Temsil Edecek
Memduh Şevket Esendal Sempozyumu Düzenlendi
19 Mayıs´ta Gençlik Festivali Düzenlenecek
14 Mayıs Çiftçiler Günü Kutlandı
Anneler Gününde Engelliler İçin Kermes Düzenlendi
Anneler Gününde Çiçek Dağıtıldı
Belediyemizde Yılın Annesi Seçildi
Baysan´dan Sakatlar Derneği İ.O´na Ziyaret
Engelliler Haftası Kutlanıyor
Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü
Site Haritası  
Bize Ulaşın  
İletişim  
Web7k 2010,Copyright K7