Bülent Ecevit Bulvarında Refüj Çalışması

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehir içi trafiğini rahatlatmak için yapılan Bülent Ecevit Bulvarı'nın, Tekirdağ yolundan yeni Devlet Hastanesine kadar olan bölümü tamamlandı.

Bülent Ecevit Bulvarının Bağlariçi Mevkiinde bulunan kısmında İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları yapılmıştı. Altyapıdaki çalışmaların tamamlanmasının ardından zemin dolgusu yapılıp iş makineleri ile sıkıştırma işlemi uygulandı. Yol üzerine daha önce serilmiş olan kırpıntı asfalt zemini de kapsayacak şekilde sıcak asfalt ile kaplandı. Geniş bir ekip ve çok sayıda iş makinesiyle geceli-gündüzlü yürütülen hummalı çalışma sonucunda, Şinasi Kurşun Caddesi'nden Ali Kayan İlköğretim Okulu ve Mekke Cami'ye kadar olan bölge asfalt ile kaplandı. Ayrıca yolun iki şeridini ayıran refüjde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması yapıldı.

Yol çizgileri de yapılan Bülent Ecevit Bulvarı sürücülerin ve şehirlerarası transit geçiş yapan ağır vasıta araçlarının tercih ettiği bir güzergâh haline geldi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yolun refüjlerine Çorlu Belediyesi'nin imkânlarıyla üretilen çimleri seriyor. Havuzlar Cumhuriyet Parkı'nın önünde çalışmalarını sürdüren ekipler, çimlendirme çalışmalarını yolun diğer kısımlarında devam ettirecek.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    26.09.2011 14:26:17
  • Okuma Sayısı
    33

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l