Belediyemiz Yeni Parklar Yapıyor

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çeşitli mahallelerde yeni parklar yapmaya devam ediyor.

İlçe genelinde yeşillendirme çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çeşitli mahallelerde eş zamanlı yürütülen çalışmalar sonucunda parkları hizmete sunuyor. Bahçelievler Yıldız Parkı ve Su Deposu yanında bulunan parklar tamamlanarak hizmete sunuldu. İtfaiye binası, Atakent, Atatürk ve İshak Pinhas İlköğretim okullarının yanında bulunan parklarda ise çalışmalar devam ediyor. Yeni kurulan parkların her birinde oyun alanları ve kondisyon aletleri kuruluyor. Çocukların oyun oynadığı alanların zemini kauçuk, yürüyüş alanları ise tuğla ile kaplanıyor. Bahçeli evler su deposu yanında bulunan park alanında ise basketbol sahası kuruldu. Ayrıca Havuzlar Mahallesi Balkan Türkleri Parkı bünyesindeki havuzun içine kameriye yapıldı. Bu parka estetik bir görüntü kazandıran kameriyeye vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.

Yeni kurulan parkların isimleri Çorlu Belediye Meclisi tarafından belirlenecek.

5.09.2011 15:45:31