Mezarlıklarda Bayram Hazırlığı Yapılıyor

Çorlu Belediyesi asri mezarlıkta bayram hazırlığı yapıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü boya ekibi tarafından mezarlık duvarları ve mezarlık içindeki bordür taşları özenli bir çalışma ile boyandı. Omurtak Caddesi üzerinde bulunan asri mezarlığın tabiat şartlarından dolayı dökülen duvarları yeniden boyanarak eski haline getirildi. Yapılan bu çalışma sayesinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından duvarlara sprey boya ile yazılan yazılar da kapatıldı. Ayrıca mezarlığın içindeki parke taşıyla kaplı yolların kenarlarında bulunan bordür taşları sarı ve beyaz renklere boyanarak estetik bir görüntü kazandırıldı.

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, asri mezarlıkta temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Mezarlıkta yetişen yabani otlar, çam dikenleri, ağaçlardan düşen dallar ve rüzgarın taşıdığı yabancı maddeler belediye ekipleri tarafından temizleniyor.

24.08.2011 16:51:43