Kapalı Spor Salonu Tamamlanma Aşamasına Geldi

Çorlu Belediyesi tarafından Cemile Yeşil Anadolu Lisesi yanında yapılan kapalı spor salonu tamamlanma aşamasına geldi.

28 Temmuz 2010 tarihinde temel atma töreni gerçekleştirilen kapalı spor salonu tamamlanma aşamasına geldi. 7.043 metrekare arsa üzerinde 1.673 metrekare alan üzerinde inşa edilen kapalı spor salonu basketbol, voleybol, hentbol maçlarının yanı sıra güreş ve tekvando gibi salon sporlarına da ev sahipliği yapacak. Yerleri parke ile kaplanan spor salonunda seyirciler için portatif tribün de bulunuyor. Kapalı spor salonunun projelendirme aşamasında FİBA standartları esas alındı. FİBA tarafından profesyonel karşılaşmalar için kabul edilmiş son normlara uygun alarak ışık sistemi, ağ ve direkler, soyunma odalarını yapıldı.

Çok amaçlı inşa edilen kapalı spor salonunun bahçesinde peyzaj çalışmalarına başlandı. Yeni kapalı spor salonundaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Eylül ayında hizmete açılması planlanıyor.

18.08.2011 16:03:19