Hayvanat Bahçesine Ziyaretçi Akını

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Havuzlar Mahallesi'ndeki tesislerinde kurduğu mini hayvanat bahçesi hizmete girdiği günden beri ziyaretçi akınına uğruyor.

Tavus kuşu, Midilli atı, İngiliz atı, Arap atı, sülün, yaban ördeği, kaz, tavuk, bıldırcın, güvercin, kumru, hindi, tavşan, su kaplumbağası, kara kaplumbağası ve tatlı su balıkları bulunuyor. Kurulduğu günden bu yan pek çok vatandaşın ziyaret ettiği mini hayvanat bahçesi özellikle çocukların ilgi odağı oldu. Çocukları ve torunlarıyla birlikte mini hayvanat bahçesine giden vatandaşlar, süs havuzunun yanında bulunan kameriyelerde ve banklarda dinlenme imkânı da buluyor. Ayrıca hayvanat bahçesi bünyesinde bulunan bahçe satrancı çocukların bu alandaki yeteneklerini geliştirme imkânı sağlıyor. Hayvanat bahçesine ziyarete gelen çocuklara da eğlenme imkanı sunan oyun grupları da hizmete girdi. Şehir dışından gelen vatandaşların da ziyaret ettiği parkta, yeni konulan ziyaretçi defteri aracılığıyla onların istek ve önerileri de değerlendirmeye alınıyor.

Sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan mini hayvanat bahçesi, geceleri saat 23:00'e kadar hizmet veriyor.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    16.08.2011 15:19:47
  • Okuma Sayısı
    33

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l