Belediyemizden İftar Yemeği

Çorlu Belediyesi, ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği verdi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Oktay Çolpan, Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı'nın ev sahipliğinde Shiva Et Lokantası'nda gerçekleştirilen yemeğe, Tekirdağ Milletvekilleri; Emre Köprülü, Bülent Belen ve Özlem Yemişçi, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, Ağır Ceza Komisyonu Başkanı Nevzat Yörük, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kudret Sarıtaş, Çorlu'da görev yapan hakimler ve savcılar, ilçe ve belde belediye başkanları, CHP İl Başkanı Kadir Albayrak ve il yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Adnan Kum, AKP İlçe Başkanı Adnan Volkan, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, bürokratlar, mahalle ve köy muhtarları, Tekirdağ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın ve oda başkanları, Çorlu'nun eski belediye başkanları ve meclis üyeleri, iş adamları ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

700 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "On bir ayın sultanı olan mübarek ramazan ayını büyük bir mutluluk içerisinde kutlamaktayız. Ramazan ayı insanları birbirine yaklaştıran, insanların arasındaki ortak değerleri ortaya çıkartan, aradaki küskünlükleri yok eden, sevgiyi ve saygıyı yücelten mübarek bir aydır. Böyle özel bir günde aramızda bulunan Tekirdağ milletvekillerine, Edirne Cumhuriyet Başsavcıma, Emniyet Müdürüme, Jandarma Komutanıma, belediye başkanlarına, ilçe başkanlarına, değerli meclis üyelerine, sivil toplum örgütlerine, basın mensuplarına, Tekirdağ'dan gelen Esnaf Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın kardeşime teşekkür ediyorum. Ramazan ayının huzurlu ve mutlu bir şekilde geçmesini diliyorum," dedi.

11.08.2011 10:35:48