HAYTAP´tan Hayvan Barınağına Ziyaret

Orjinal Resim

"Trakya İmdat Turu" kapsamında 25 günlük Trakya turuna çıkan Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) üyeleri, Çorlu'da Hayvan Hakları Platformu üyeleri ile birlikte bir basın toplantısı düzenlediler. "Trakya İmdat Turu" hakkında bilgiler veren HAYTAP üyeleri daha sonra Çorlu Belediyesi hayvan barınağını ziyaret ettiler.

Hayvan severlerin düzenlediği ziyarette Çorlu Hayvan Hakları Platformu Kurucusu Havva Yılmaz, Platformun Başkanı Ruhşen Akbaş, HAYTAP Federasyon Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat, HAYTAP Kurucusu ve Başkan Yardımcısı Nesrin Çıtırık, Adana Barosu Avukatı Çetin Berköz, Trakya temsilcisi Şükran Sunç ve Mersin temsilcisi Semih İğdigül, üyeler ve basın mensupları da hazır bulundu. Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde görevli Veteriner Çisem Eren, hayvan barınağında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

HAYTAP Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada Trakya, Çorlu Hayvan Barınağının Trakya'da gezdikleri şehirlerin arasında en iyi şartlara sahip hayvan bakımevi olduğunu söyledi. Hayvan Barınağındaki ziyaretlerini tamamlayan HAPTAP ve Çorlu Hayvan Hakları Platformu üyeleri daha sonra toplu olarak fotoğraf çektirdiler.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    8.08.2011 12:47:16
  • Okuma Sayısı
    261

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l