Faik Teber Parkı Hizmete Hazır

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Muhittin Mahallesi'nde bulunan Faik Teber Parkı'nı düzenleyerek hizmete sundu.

Çorlu'nun çeşitli mahallerinde yeni parklar yapan Çorlu Belediyesi, Muhittin Mahallesi'nde bulunan Faik Teber Parkı'nı da yeniledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda park bünyesinde çocuk oyun grupları ve kondisyon aletleri kuruldu. Ayrıca yetişkinler için muhtelif yerlere oturaklar konuldu. Çevre düzenlemesi de yapılan parkta Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki marangoz atölyesinde üretilen malzemeler kullanılarak yeni bir kameriye yapıldı. Yapılan düzenlemelerin yanı sıra parkı çevreleyen kaldırımlar da yenilendi.

Yenilenerek hizmete sunulan Faik Teber Parkı'na vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.

27.07.2011 14:46:14