Minik Öğrenciler Hayvanat Bahçesini Çok Beğendi

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Havuzlar Mahallesi'ndeki tesisinde kurulan mini hayvanat bahçesi, Başarı Çocuk Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

Başarı Çocuk Kulübü'nde öğrenim gören 3-6 yaş grubundaki 30 öğrenci, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan mini hayvanat bahçesini ziyaret etti. Öğretmenlerinin nezaretinde mini hayvanat bahçesini ziyaret eden minik öğrenciler, daha önce hiç görmedikleri hayvan türleri ile tanışma imkânı buldular. Midilli atı, tavus kuşu, sülün, Kafkas sülünü, kumru, keklik, bıldırcın, hindi, çil keklik, tokat tavuğu, ispenç horoz, yerli tavşan, paçalı horoz, paçalı tavuk, taklacı güvercin, Mardin güvercini, posta güvercini, av köpeği, kel tavuk, kel horoz, yaban ördeği, pekin ördeği, Çin kazı hayvan türlerini ilgiyle inceleyen minik öğrencilerin sevinç ve heyecanı gözlerden kaçmadı. Manej alanında bulunan Midilli atlara büyük bilgi gösteren minik öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Erkan Tosun, minik öğrencilere hayvanat bahçesinde bulunan hayvanlar hakkında bilgiler verdi. Okul öncesi ve ilköğretim çağındaki öğrencilere hayvan sevgisi aşılamayı hedeflediklerini ifade eden Tosun, farklı haytan türlerinin de mini hayvanat bahçesine dahil edileceğini sözlerine ekledi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    20.07.2011 14:28:18
  • Okuma Sayısı
    21

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l