Otobüs Durakları Dezenfekte Ediliyor

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir içi toplu ulaşımında vatandaşların yoğun olarak kullandığı durakları dezenfekte ediyor.

 

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan durakları 05:00-07:00 saatleri arasında ilaçlayarak dezenfekte etti. Dezenfeksiyon ekibinin çalışmaları hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Müdürü Nedim Testereci,  Bulaşıcı hastalık riski taşıyan kaynakların bertaraf edilmesi toplum sağlığı açısından oldukça önemli olduğunu ve dezenfeksiyon çalışmalarının düzenli olarak yapıldığını belirtti.

 

Otobüs durakları mevsimsel sebepler yüzünden bakteri, virüs, mantar, parazit gibi insan sağlığını tehdit eden, taşıyıcı mikropların yayılmasına, çevrede kötü kokuların oluşmasına sebep olan mikro organizmalara karşı gümüş katkılı hidrojen peroksit formülasyonlu ekolojik dezenfektan kullanılarak dezenfekte edildi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    28.06.2011 16:13:03
  • Okuma Sayısı
    6

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l