Başkan Baysan Çevre Haftasında Çiçek Dağıttı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında halka çiçek ve çam fidanı dağıttı.

Çorlu Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Dünya Çevre Haftası'nı bir dizi tören ve etkinliklerle kutluyor. Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Cumhuriyet Meydanı'nda halka çiçek ve çam fidanı dağıttı. Vatandaşlara çiçek ve çam fidanı veren Başkan Baysan, "Dünya Çevre Haftası münasebetiyle Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında yetiştirilen çiçekleri vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Belediyemizin önünde Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Çevre Koruma Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla stantlar kurularak uçurtma, balon, rozet ve file dağıtılacak. Ayrıca ambalaj atığı, atık pil ve bitkisel atık yağ toplama kampanyası başlatılacak. Bu kampanya 30 Haziran'a kadar devam edecek. Kampanya dahilinde her gelen öğrenci çekilişe katılma hakkı kazanacak. Yapılacak çekiliş sonrasında kazanan öğrencilere 10 adet bisiklet hediye edeceğiz," dedi.

Çevre Haftası'nda Çorlu Belediyesi tarafından halka 15 bin çiçek ve 5 bin fidan dağıtıldı.

6.06.2011 17:00:36