Çorlu Belediyesi Futbol Turnuvası Başladı

Çorlu Belediyesi'nin geleneksel hale gelen birimler arası futbol turnuvası başladı.

Çırak Bayırı üzerinde bulunan Çorlu Belediyesi Spor Kompleksi'ndeki suni çim sahada düzenlenen turnuvada, belediye başkanı ve başkan yardımcılarına bağlı müdürlüklerde görevli personelden oluşan takımlar mücadele ediyor. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın başlama vuruşunu yaptığı turnuvada, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı da hazır bulundu. Turnuvanın ilk maçında Mavi Takım ve Turuncu takım karşı karşıya geldi. Turnuvaya iyi hazırlanan takımlar arasındaki rekabet had safhadaydı. Çekişmeli geçen ilk maçın sonunda gülen taraf Turuncu Takımı, 5-3 skorla yenen Mavi Takım oldu. Günün ikinci maçında ise Sarı Takım ve Yeşil Takım karşı karşıya geldi. Yeşil Takım, rakibi Sarı Takımı 5-2 mağlup etti.

25 Mayıs 2011 tarihinde başlayan turnuva, 10 Haziran 2011 tarihinde sona erecek. Turnuvanın ikinci günü olan 26 Mayıs 2011 Perşembe günü, saat 20:00'de Beyaz Takım ve Kırmızı Takım karşı karşıya gelecek.

26.05.2011 11:26:42