Emniyet Müdürlüğünden Baysan´a Ziyaret

Çorlu Emniyet Müdürü Ender Özköslü ve Emniyet Teşkilatı, Polis Haftası münasebetiyle Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Baysan Polis Haftası münasebetiyle yaptığı konuşmada; "Büyük bir özveri örneği göstererek halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan, huzur ve asayişini sağlayan emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz. Tüm emniyet teşkilatının polis haftası kutlu olsun," dedi.

Çorlu Emniyet Müdürü Ender Özköslü, "Çorlu Belediyesi'nin emniyet müdürlüğüne yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yardımların artarak devam etmesini diliyoruz," diye konuştu. Daha sonra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı ile Park ve Bahçeler Müdürü Erkan Tosun, Peyzaj Mimarları İnci Sarılarlıoğlu ve Gülay Gürkan, ve Peyzaj Teknikeri Çağlar Benzer'e plaket takdim etti.

7.04.2011 17:00:21