Cumhuriyet Bulvarı Sümbüllerle Bezendi

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Bulvarı'nda orta refüje ekilen sümbüller, nergis, çiğdem, üzüm sümbül ve süsen çiçekleri açtı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından park ve refüjlere ekilen çiçekler, bahar mevsiminin gelişiyle birlikte açmaya başladı. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren serada yetiştirilen 15.000 sümbül, 15.000 nergis, 5.000 çiğdem, 5.000 üzüm sümbül ve 1.000 adet sümbül çiçeği park ve refüjlere ekildi. Cumhuriyet Bulvarı'nın orta refüjünde açan rengarenk çiçekler, güzel bir görüntü oluşturduğu kadar çevreye yaydığı güzel koku sayesinde halkın beğenisini kazanıyor.

Öte yandan park, bahçe ve refüjlere 50 bin adet lale soğanı ekildi. Günden güne giderek büyüdüğü gözlenen lalelerin kısa bir süre içerisinde açması bekleniyor.

1.04.2011 13:27:56