Bulvar Yolu Deterjan İle Yıkanarak Temizlendi

Geçtiğimiz hafta Omurtak Caddesi'nde asfalt zemin ve kaldırımları deterjan ile yıkayarak temizleyen belediye ekipleri, aynı çalışmayı Atatürk Bulvarı'nda da yaptı. Gece boyunca yürütülen çalışmalar sonucunda yol ve kaldırımlarda biriken çamurlar, belediye ekiplerinin gece mesaisi sonucunda deterjan ile temizlendi.

Kar yağışından sonra yol ve kaldırımlarda biriken çamur, toz ve tuz kalıntıları Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki ekipler tarafından deterjan ile yıkanarak temizlendi. Trafik yoğunluğunun düşük olduğu gece saatlerinde başlatılan çalışmalar, sabaha kadar devam etti.

13 temizlik personeli ve 7 şoförden oluşan ekip, Atatürk Bulvarı'nın 4 ayrı bölgesinde eş zamanlı başlatılan çalışma sonucunda kaldırımlardan başlamak suretiyle yollar deterjan ve basınçlı su ile yıkandı.

25.03.2011 15:55:30