Yollarda Deterjanlı Temizlik

Orjinal Resim

Çorlu'da meydana gelen kar yağışının ardından yol ve kaldırımlarda biriken çamurlar, belediye ekiplerinin gece mesaisi sonucunda deterjan ile temizlendi.

Kar yağışından sonra yol ve kaldırımlarda biriken çamur, toz ve tuz kalıntıları Temizlik İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki ekipler tarafından deterjan ile yıkanarak temizlendi. Trafik yoğunluğunun düşük olduğu gece saatlerinde başlatılan çalışmalar, sabaha kadar devam etti. Kız meslek lisesi kavşağından otogara kadar olan bölge ve Kumyol Caddesi tamamen temizlendi. Belediye ekiplerinin çalışmalarını Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Oktay Çolpan ile daire amirleri de yerinde takip etti.

Başkan Baysan yaptığı açıklamada, "Yağan kar nedeniyle Çorlu'da haliyle yollarda çamur birikintisi oldu. Bu çamur birikintilerini temizlemek amacıyla Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz temizlik hareketine başladı. Bu Çorlu'nun diğer caddelerinde de bir süre daha devam edecek," dedi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    14.03.2011 11:00:40
  • Okuma Sayısı
    30

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l