Sarıkurt, Mahalle Muhtarları İle Toplantı Yaptı

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, mahalle muhtarları ile toplantı yaptı.

Belediye hizmet binası encümen toplantı salonunda Çorlu'daki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Yardımcısı Sarıkurt, belediyenin 2009-2010 yıllarında yaptığı çalışmaları ve 2011 yılında hayata geçirilecek olan projeleri anlattık. Slayt gösterisinde uydu fotoğrafları da kullanılarak, yapılacak çalışmalar mahalle muhtarlarının görüşleri de alınarak değerlendirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ve İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nün 2011 yılına ait projeleri kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.

Sorumlu oldukları mahallelerle ilgili istek ve önerilerini dile getiren mahalle muhtarları, kendi fikirlerinin alınmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek Çorlu Belediye yönetimine teşekkür ettiler.

28.02.2011 13:56:23