Minik Öğrenciler Seramızı Ziyaret Etti

Meltem Çocuk Kulübü, Çorlu Belediyesi'nin Havuzlar Mahallesi'nde bulunan serasını ziyaret etti.

Meltem Çocuk Kulübünün 25 minik öğrencisi, öğretmenleri ile birlikte birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki serada yetiştirilen çiçekler ve süs bitkileri hakkında bilgiler aldılar. Daha sonra marangoz atölyesine gidilerek üretilen piknik masaları, oturma grupları ve kuş yuvalarını incelediler. Belediye personelinin çalışmalarını yerinde inceleyen minik öğrenciler, serada bulunan havuzda yüzen ördek ve kazları ilgiyle izlediler.

Daha sonra tavuk, bıldırcın, ördek, kaz, güvercin ve bıldırcınların yetiştirildiği kümeslerin bulunduğu bölümü incelediler. Çorlu Belediyesi'nin serasında çeşitli bitki türleri ve hayvanları canlı olarak izleme imkânı bulan minik öğrenciler, unutamayacakları bir gün yaşadılar.

10.02.2011 16:04:46