Başkan Baysan Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu'daki mahalle, belde ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Çorlu Belediye Encümen salonunda sabah kahvaltısında Çorlu'daki mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Başkan Baysan, 2009-2010 yılında yapılan çalışmaları ve 2011 yılında hayata geçirilecek projeleri anlattı. Toplantıda Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci ve Oktay Çolpan da hazır bulundu.

Mahalle ve köy muhtarlarına Çorlu Belediyesi'nin son iki yılda yürüttüğü çalışmaları ve 2011 yılında hayata geçirilecek olan projeleri anlatan Başkan Baysan, faaliyet raporunun yer aldığı CD'leri de takdim etti. Muhtarlar da sorumlu oldukları mahalle ve köylerle ilgili istek ve önerilerini belediye yönetimine anlattılar. Çorlu Belediyesi ve muhtarlıkların işbirliğiyle yürütülebilecek çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

11.01.2011 15:36:17