Kent 2010 Fuarında Belediye Araçları Tanıtıldı

Orjinal Resim

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 16-19 Aralık 2010 tarihleri arasında Kent 2010 14. Yerel yönetim ihtiyaçları Fuarı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği desteği ile Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

 

Belediye araç ve ekipmanları, kent mobilyaları, park bahçe düzenleme ve spor sahalarının sergilediği fuara Çorlu Belediyesi de katıldı. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Park ve Bahçeler Müdürü Erkan Tosun, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hasan Güngör, Temizlik İşleri Müdürü Veli Aşık, İtfaiye Müdürü Faruk Yücel ve belediye çalışanları katıldı.

 

Belediyelerin halka hizmet götürürken en verimli donanımları, ürünleri topluca sergilendiği fuara Türkiye genelinden büyükşehir belediyeleri ve belediye birlikleri incelemelerde bulundular. Kent 2010 Fuar organizasyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, "Yaptığımız incelemeler sonucunda belediye araç ve ekipmanlarıyla ilgili son yenilikleri görme imkânı bulduk. Çağımızın en ileri teknolojileri ile üretilen araç ve ekipmanları hakkında üretici firmaların yetkililerinden bilgiler aldık. Çorlu'da ihtiyaç duyulan araç ve malzemeleri tedarik ederek halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz," diye konuştu.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    20.12.2010 15:41:35
  • Okuma Sayısı
    46

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l