Belediyemiz 4 Adet Yeni Su Tankeri Aldı

Çorlu Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, 4 adet 18'er tonluk su tankeri aldı. Devlet Malzeme Ofisi'nden satın alınan tankerler, Atatürk Meydanı'nda sergilendi.

2009 yılından itibaren çok sayıda araç, iş makinesi ve ekipmanı Devlet Malzeme Ofisinden satın alarak bünyesine atan Çorlu Belediyesi, 4 adet 18'er tonluk yeni su tankeri aldı. Çevreye duyarlı, yüksek verimli euro 4+ motorlara sahip tankerlerin üzerinde bulunan pompaların, 77 ila 107 ton su basma kapasitesi bulunuyor. Pompaların emiş özelliğinin bulunması sayesinde, su birikintilerinin boşaltılmasında da kullanılabilecek.

İtfaiye Müdürlüğü'nün yangın söndürme çalışmalarında da su takviyesi yapabilecek olan tankerler, park ve bahçeler gibi geniş kamusal alanların sulanması, cadde ve sokakların yıkanması, yol yapım çalışmaları esnasında zeminin ıslatılması, büyük su depolarının temizliği ve su tahliyesi gibi amaçlarla hizmet verecek.

7.12.2010 09:43:46