Atatürk Parkı Çay Bahçesi Açıldı

Orjinal Resim

Atatürk Parkında kurulan çay bahçesi, geniş katılımlı bir törenle açıldı.

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni düzenlemeler yapılarak halkın hizmetine sunulan Atatürk Parkı'nda, yeni kurulan çay bahçesi törenle açıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ve Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, açılış töreninde kırmızı kurdeleyi kesti. CHP Çorlu İlçe Başkanı Emre Köprülü, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları; Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerinin de hazır bulunduğu açılış töreninde, konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Atatürk Parkı çay bahçesine kavuşmuştur. Yaptığımız ihalede en yüksek teklifi veren firma, çay bahçesini işletim hakkını aldı. Çorlumuza yakışan bir şekilde hizmet verilmesini diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun," dedi.

Çay bahçesinin işletmecisi Mithat Olgaç, çay bahçesinde yapılan çalışmaları ve verilecek hizmetleri anlattı. Atatürk Parkı'na yakışan bir kalitede hizmet vereceklerini belirten Olgaç, "Çay bahçemizde 200 metre kapalı alanda, halkımıza nezih bir ortamda hizmet vereceğiz. Çok çeşitli bir ürün yelpazesinde sıcak ve soğuk içecekleri, müşterilerimize sunacağız. Halkımızı çay bahçemize bekliyoruz," diye konuştu.

Daha sonra açılış töreni münasebetiyle bir kokteyl düzenlendi. Katılımcılara sıcak ve soğuk içecek çeşitleri ile kuru pasta ikram edildi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    3.11.2010 09:52:03
  • Okuma Sayısı
    24

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l