Şinasi Kurşun Caddesi´nde Kaldırımlar Yenileniyor

Çorlu Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamlanan Şinasi Kurşun Caddesi'nin kaldırımlarını yeniliyor.

2.000 metrelik hatta, içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu borularının döşendiği caddede, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla kaldırımlar yenileniyor. Parke ve bordür taşlarının döşendiği kaldırımlarda, belirlenen yerlere fidan dikilerek ağaçlandırma yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, "Şinasi Kurşun Caddesi'ndeki altyapı çalışmalarımız belirlenen tarihten bir ay erken tamamlandı. Şu anda Havuzlar Parkı ile Santral Kavşağı arasındaki bölgede kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor. 1.000 metrelik mesafede çift yönlü olarak toplam 2.000 metre kaldırım yapıyoruz. Önümüzdeki hafta kaldırım çalışmalarımızı tamamlayıp yolu asfaltlayacağız," diye konuştu.

26.10.2010 15:56:14