A. T. Kışlalı Tesislerinde Yeni Düzenlemeler

Çorlu Belediyesi, Ahmet Taner Kışlalı Spor Tesislerine yeni oyun grubu ve kondisyon aletleri kurarak hizmete sundu.

Kullanılmaz hale gelen futbol sahasının zeminini suni çim ile kaplayarak yeniden düzenleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevcut binada yapılan tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından, taraftarlar için portatif tribün inşa ederek hizmete sundu. Tesise giden taraftar ve sporseverlerin yararlanması amacıyla tribünlerin arkasına çocuklar ve yetişkinler için iki ayrı kondisyon takımı kuruldu. Ayrıca 3 kuleli oyun grubu kurularak hizmete sunuldu. Yeni kondisyon takımları ve oyun grubunun kurulduğu alanın zemini, elastik özelliği olan kauçuk malzemeyle kaplandı.

Ahmet Taner Kışlalı Spor Tesislerinde, sporseverlerin ve taraftarların ihtiyaç duydukları hizmetler Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla gideriliyor. Çorlu'da bulunan amatör spor kulüplerinin maçlarını yaptığı tesiste, basketbol ve tenis maçlarının da yapılabileceği çok amaçlı kapalı bir saha yapılacak.

1.10.2010 14:50:07