Ramazan Bayramını Kutladık

Orjinal Resim

Ramazan Bayramı yurt genelinde olduğu gibi Çorlu'da da tören ve etkinliklerle kutlandı. Çorlu Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi'nde düzenlenen kabul töreni Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, devlet erkanının mensupları, resmi kurumların temsilcileri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Ramazan bayramı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen kabul töreninde bir araya gelen devlet erkanı mensupları ve katılımcılar bayramlaşma merasiminin ardından kokteyle katılarak sohbet ettiler.

Ramazan bayramı kutlamaları, Çorlu'da geleneksel hale gelen ziyaret programıyla devam etti. Kabul töreninin sona ermesinin ardından Çorlu Jandarma Bölük Komutanlığı'na gidildi. Jandarma Binbaşı Kudret Sarıtaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhat Çatalkaya ve Erdoğan Demirci, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Zikrullah Özbağ, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, CHP Çorlu İlçe Başkanı Emre Köprülü ve AKP Çorlu İlçe Başkanı Atilla Arıksoy, Jandarma Bölük Komutanlığı'nda görev yapan askerlerle bir araya gelerek sohbet ettiler.

Daha sonra Çorlu Merkez Karakolu'nda bulunan Emniyet Müdürlüğü lokaline gidildi. Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan komiserlerin aileleriyle birlikte katıldığı kabul töreninde, bayramlaşma merasimi düzenlendi. Devlet erkânı ve katılımcılar, Emniyet Müdürlüğü'nün kabul töreninde samimi bir ortamda sohbet ettiler.

Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında son olarak Çorlu Huzurevi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Huzurevinin bahçesinde düzenlenen bayramlaşma merasiminde, huzurevi sakinleri ve personel ile sohbet edildi. Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, huzurevi sakinlerinin istek ve şikâyetlerini dinlediler. Huzurevi ziyaretinin tamamlanmasının ardından devlet erkânının ziyaret programı sona erdi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    13.09.2010 08:41:05
  • Okuma Sayısı
    338

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l