Belediyemizden İftar Yemeği

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi, ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği verdi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Oktay Çolpan, Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı'nın ev sahipliğinde Shiva Et Lokantası'nda gerçekleştirilen yemeğe, Tekirdağ Milletvekilleri; Enis Tütüncü, Ziyaeddin Akbulut, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, Adalet Komisyonu Başkanı Zikrullah Özbağ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuzhan Çiçekoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş, resmi erkân, siyasi partilerin ilçe başkanları, noterler, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, oda başkanları, iş adamları, muhtarlar ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

550 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "En kutsal aylarımızdan olan Ramazan Ayında yeniden bir aradayız. Böyle ortamların birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendireceğine inanıyorum. İftar yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca iftar yemeğimize katılamayan Tekirdağ Milletvekilleri; Sayın Faik Öztrak; Sayın Kemalettin Nalcı, Sayın Necip Taylan faks ile kutlama mesajlarını göndermişlerdir. Ben bu akşam Çorlumuza önemli hizmetlerinden dolayı TBMM Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görülen Mahmut Yeşil'e bir plaket takdim etmek istiyorum. Çorlu'ya çok önemli bir okul kazandıran Mahmut Yeşil, Tekirdağ Valiliği, Çorlu Kaymakamlığı, şahsım ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından aday gösterilmiş ve Üstün Hizmet Ödülüne layık görülmüştür," dedi.

Daha sonra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İş Adamı Mahmut Yeşil'e belediyenin yeni logosunun yer aldığı şilti takdim etti. Belediyenin iftar yemeğinde bir araya gelen davetliler samimi bir ortamda sohbet ettiler.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    26.08.2010 11:05:59
  • Okuma Sayısı
    54

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l