Çorlu´ya Yeni Parklar Yapılıyor

Çorlu Belediyesi yeni parklar kurarak halkın hizmetine sunuyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar sonucunda Şeyhsinan Mahallesi Kıvançevler Caddesi'nde içinde basketbol sahası ve oyun grupları bulunan park tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Yeni parkta çocuklar için salıncak, tırabzan, tahtıravalli ve kum havuzu bulunuyor. Aynı park içerisinde kurulan tel örgülerle çevrili basketbol sahasının zemini epdm malzemesi ile kaplandı. Açıldığı ilk günden itibaren çocukların ve gençlerin ilgi gösterdiği parkta, yetişkinler için oturma yerleri de yapıldı.

Öte yandan Atakent'te yeni bir park daha kuruluyor. Daha önce kondisyon aletleri kurulan alanda yeni düzenlemeler yapılarak park haline getiriliyor. Yeni yapılan parka çocuklar için kum havuzu yapılıp yeni oyuncaklar monte edildi. Kondisyon aletlerinin bulunduğu alana bordür taşları döşenerek zemin hazırlığı yapılıyor. Parkta çevre düzenlemeleri yapıldıktan sonra halkın hizmetine sunulacak.

11.06.2010 16:50:12