Atatürk Parkı Çocukların Gözdesi Oldu

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Atatürk Parkı, halkın ilgi odağı oldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmaları devam ederken, Çorlulular boş zamanlarda Atatürk Parkı'na giderek vakit geçiriyor. Yeni kurulan temalı oyun grubunu çocuklar çok beğendi.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gece mesaisi yaptığı Atatürk Parkı'ndaki çalışmalar hiç ara verilmeden sürdürülüyor. Parkın Atatürk Meydanı'na bakan bölümünde mavi renkli fıskiyeli bir süs havuzu inşa edildi. Parkın tümüne çim ekilerek rengârenk begonya çiçekleri dikildi. Ayrıca parkın tümü ledli lambalar ile donatıldı. Yeni yapılan mebran cafe de gerekli hazırlıklar tamamlandıktan sonra halka hizmet vermeye başlayacak.

 

Atatürk Parkı'nda kurulan temalı oyun grubu da çocukların ilgi odağı oldu. Yetişkinler oturma guruplarında oturup dinlenirken, çocuklar da hayvan figürlü dev oyuncaklarda gönüllerince eğleniyorlar. Parkın kalabalık olduğu günlerde, çocuklar salıncaklar önünde sıraya giriyor.

 

Atatürk Parkı'nda çalışmalar devam ederken Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, incelemelerde bulundu. Belediye personelinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Baysan, parkta bulunan vatandaşlarla da sohbet etti. Onların istek ve önerilerini dinleyen Baysan, parklarda yürütülen çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    21.05.2010 11:25:55
  • Okuma Sayısı
    34

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l