Atatürk Parkında Çiçekler Açtı

Orjinal Resim

 Atatürk Parkında hızlı gelişme. Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma sonucunda Park hazır hale getiriliyor. Süs havuzunun inşası bitmek üzere. Çimler serilip çiçekler ekilen park güzel bir görüntü kazandı.

            Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yapmış olduğu çalışmalarla Atatürk Parkını yeni düzenlemeyle halkın hizmetine sunulacak. Hızlı çalışmaları yerinde takip eden halkımız yeni kurulan oturma gruplarında oturarak yapılan çalışmaları seyredip parkta aileleriyle birlikte vakit geçirmeye başladılar. Çocuklar için oyun gruplarının olduğu alanda hizmete girdi. Yeni figürlerden oluşan oyun gruplarına kavuşan çocuklar gönüllerince eğlenmeye başladılar.

Atatürk Meydanı'nda oldukça işlek bir noktada bulunan parkta, 1 adet fıskiyeli süs havuzu, çay bahçesi, 200 metrekare üzerine kurulu mebran cafe ve temalı çocuk oyun grubu yapılarak halkın hizmetine sunulmaya hazır hale geldi. Bunların yanı sıra temalı çocuk oyun grupları da kuruldu. Çay bahçesi ve mebran cafe modern tekniklerle kent estetiğine uygun olarak halk için önemli bir sosyal ortam olarak düzenlenirken, hayvan figürlü oyun grubu (deve, köpek, cin, yunus, peri tahterevalli, kemik yiyen köpek ve totem salıncak) da çocuklar için önemli bir eğlence ortamı haline getirildi.

            Proje kapsamında park ledli lambalar ile donatılarak ışıklandırıldı. Çim ile döşenen zemine yeni çiçekler ekilerek peyzaj düzenlemesi yapıldı.

            Katlı yeraltı otoparkının üstündeki bölgede gençler için konser alanı, elişi ve el sanatları ürünlerinin sergilenip satılacağı stantlar kurulacak olan alana giriş yapılan merdivenlerde inşa edilerek hizmete hazır hale getirildi.

            Hızlı gelişme üzerine Atatürk Parkı yakın bir zamanda halkın hizmetine sunulacaktır.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    11.05.2010 11:03:51
  • Okuma Sayısı
    37

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l