Atatürk Parkında Çalışmalar Devam Ediyor

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atatürk Parkı'nı düzenleyerek halkın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atatürk Parkı'nda yeni düzenlemeler yapıyor. Atatürk Meydanı'nda oldukça işlek bir noktada bulunan parkta, 1 adet fıskiyeli süs havuzu, çay bahçesi, 200 metrekare üzerine kurulu mebran cafe yapılıyor. Bunların yanı sıra temalı çocuk oyun grupları da kuruldu. Çay bahçesi ve mebran cafe modern tekniklerle kent estetiğine uygun olarak halk için önemli bir sosyal ortam olarak düzenlenirken, hayvan figürlü oyun grubu (deve, köpek, cin, yunus, peri tahterevalli, kemik yiyen köpek ve totem salıncak) da çocuklar için önemli bir eğlence ortamı haline getirildi. Ayrıca aydınlatma amacıyla yeni ledli lambalar takıldı. Gül ve ortanca çiçekleri ekilerek peyzaj düzenlemesi yapılacak.

Katlı yeraltı otoparkının üstündeki bölgede gençler için konser alanı yapılacak. Bunların yanında elişi ve el sanatları ürünlerinin sergilenip satılacağı stantlar kurulacak. Bu stantlar sayesinde elişi ürünler üreten vatandaşlar için ekonomik olanaklar sağlanması hedefleniyor.

Atatürk Parkı'nda çalışmalar sürerken, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan incelemelerde bulundu. Yürütülmekte olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Ünal Baysan, parktaki çalışmalar tamamlandıktan sonra Atatürk Parkı'nın halk için cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Tarih 28.04.2010 15:24:16

Kayıt Okuma Bilgileri