Çorlu Lalelerle Süslendi

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ektiği laleler halkın beğenisini topluyor.

2009 yılında park ve orta kaldırımlara ekilen laleler bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yeşillenerek açtı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ektiği 35 bin adet lale Çorlu'nun park ve yollarına güzellik kattı. Çeşitli türlerde rengârenk laleler halkın beğenisini topluyor. Omurtak Caddesi'nin İstanbul girişindeki orta kaldırıma ekilen turuncu renkli İstanbul Laleleri özel ilgi görüyor.

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan serada yetiştirilen, mevsimlik yaz çiçekleri park, bahçe ve yol kenarlarına ekiliyor. Çorlu Belediyesi'nin imkânlarıyla serada ekonomik maliyetlerle üretilen kadife, ateş, begonya, aslanağzı, pervane çiçeği ve camgüzeli çiçekleri ekilmeye başlandı.

6.04.2010 15:32:53