Gençlik Meclisinden Gençlik Projeleri

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençler için festival ve etkinlikler düzenlemeye hazırlanıyor.

Çorlu Belediyesi'nin işbirliğiyle Kent Konseyi bünyesinde çalışmalar yürüten Çorlu Gençlik Meclisi'nin yürütme kurulu üyeleri Başkan Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti. Gençlik Meclisi Başkanı Renal Rehkan, Yürütme Kurulu Üyeleri; Zineti Mutlu, Hasan Berkay Özilhan, Orçun Onat, Ercan Çabuk, Didem Fırat yaptıkları çalışmaları anlatarak Başkan Baysan'dan destek istediler.

Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri ile samimi bir ortamdan sohbet eden Başkan Baysan, gençlere yönelik kültürel ve sosyal etkinliklerini her zaman desteklediğini ifade etti.

Gençlik Meclisi'nin projeleri arasında Çorlu'da Gençlik Heykeli Yapılması, 19 Mayıs'ta gençlik yürüyüşü düzenlenmesi, Kitap Toplama Kampanyası Düzenlenmesi, Gençlik Şöleni ve Konser organizasyonları bulunuyor. Ayrıca 24-25 Nisan tarihlerinde 57. Alay ile toplu yürüyüş düzenlenecek.

26.03.2010 17:03:03