Çorlu Belediyesi´nin Kursları Açıldı

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurslar açıldı. Perşembe Pazarında bulunan Çorluspor'un eski lojmanında ücretsiz olarak verilen kurslar İngilizce, Almanca, ahşap boyama, takı tasarım, elde kurdele, resim, bilgisayar, gitar, keman, bağlama, Türk halk oyunları, sanat müziği, hazır giyim makineleri ve satranç olmak üzere 14 branştan oluşuyor.

 

Kurs binasını ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, kursiyerler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Farklı branşlarda verilen kursların halk tarafından büyük bir ilgi gördüğünü dile getiren Baysan, "Halkımızın talepleri doğrultusunda bu kursları düzenledik. Önümüzdeki yıllarda daha geniş ve daha elverişli bir ortamda bu kursların düzenlenmeyi hedefliyoruz. Eski Belediye binasındaki tadilat tamamlanıp oraya taşındıktan sonra şu an kullanmakta olduğumuz bina kültür ve kongre merkezi olarak düzenlenecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlediğimiz bu kurslar orada devam ettirilecek," diye konuştu. Kurs binasındaki derslikleri gezen Baysan, kursiyerler ve öğretmenlerin istek ve önerilerini dinledi.

 

Kurslarda yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Güneşkaya, "Farklı branşlarda düzenlediğimiz kurslara halkımızın yoğun bir ilgisi var. Bu nedenle kursiyerlerin başvurularını belirli bir sıraya göre değerlendiriyoruz. Belirli bir program dahilinde bütün başvurulara cevap vermeyi planlıyoruz," diye konuştu.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    18.03.2010 09:29:35
  • Okuma Sayısı
    148

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l