Tesisleşme Devam Edecek

Ahmet Taner Kışlalı Tesislerinde geçtiğimiz ay hizmete açılan sentetik çim sahada incelemelerde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, sportif tesisler alanında yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Çorlu'daki amatör kulüplerin maçlarını yapmaya başladığı çim sahanın sadece bir başlangıç olduğunu ifade eden Baysan, profesyonel lig maçlarının oynayabileceği ölçülerde büyük bir sentetik çim saha daha yapacaklarını ve bu sahada Vip Salonu, Oturma Odası bulunacağını ve gerekli olan her türlü olanağın sağlanacağını belirtti.

Ayrıca Sağlık Mahallesi'nde bir sentetik çim saha da yapılacağını ve bunun yanı sıra beş yıllık dönem içerisinde 5 adet çim sahanın kurularak hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

19.02.2010 10:18:13